Ce sunt probioticele?

Probioticele sunt microorganisme vii, care aduc beneficii asupra sănătăţii gazdei, contribuind la refacerea florei intestinale. Acţiunea benefică a probioticelor a fost descoperită la începutul secolului XX de către Elie Metchnikoff, biolog de origine rusă, profesor la Institutul Pasteur din Paris. Acesta a sugerat faptul că este posibilă refacerea florei intestinale prin înlocuirea bacteriilor dăunatoare cu cele utile. Elie Metchnikoff era de parere că substanţele toxice produse în urma procesului de putrefacţie, la nivel intestinal, provoacă schimbari fizice asociate cu limita de vârstă.

Bacteriile benefice au fost izolate mai târziu de către Henry Tissier. Acestea au căpătat numele general de Bifidobacterii şi sunt predominante în flora intestinală a bebeluşilor alăptaţi la sân. Cele mai studiate bacterii probiotice aparţin genurilor Bifidobacterium şi Lactobacillus.

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Benebian este un complex modern de bacterii benefice Lactobacillus și Bifidobacterium, componente esențiale ale microflorei intestinale. Benebian conține o cantitatea foarte ridicată, 15,6 miliarde de 8 tipuri de bacterii, în porția zilnică recomandată. Astfel, produsul este recomandat în timpul sau după tratamentul cu antibiotice. Fiecare capsulă de Benebian este produsă printr-o tehnică de microîncapsulare patentată care reușește să izoleze coloniile de bacterii benefice, obținând o mai bună protecție față de factorii exteriori.

Sfatul specialistului
Benebian - Complex modern de probiotice

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)