Probiotice pentru copii si adulti

Benebian este un complex modern de bacterii benefice Lactobacillus și Bifidobacterium, componente esențiale ale microflorei intestinale. Benebian conține o cantitatea foarte ridicată, 15,6 miliarde de 8 tipuri de bacterii, în porția zilnică recomandată. Astfel, produsul este recomandat în timpul sau după tratamentul cu antibiotice. Fiecare capsulă de Benebian este produsă printr-o tehnică de microîncapsulare patentată care reușește să izoleze coloniile de bacterii benefice, obținând o mai bună protecție față de factorii exteriori.
Benebian este recomandat atunci când mergeți în vacanță sau călătoriți, deoarece schimbarea climei și a alimentației reprezintă factori care afectează flora intestinală. Benebian se poate folosi în timpul sau după tratamentul cu antibiotice. Benebian contine Lactobacillus și Bifidobacterium sunt componente esențiale ale microflorei intestinale.
Probioticele sunt microorganisme vii care produc numeroase beneficii cu efect favorabil asupra sănătăţii.

Beneficiile probioticelor

Sistem digestiv: în tractul digestiv există aproximativ 1000 de tipuri diferite de bacterii. Aceste bacterii ajută la descompunerea hranei şi la absorbţia nutrienţilor. Acţiunea unor medicamente, precum antibioticele, pot provoca dezechilibre la nivelul florei intestinale. Antibioticele distrug alături de bacteriile dăunatoare organismului şi bacterii benefice. Acest dezechilibru poate duce la apariţia scaunelor moi. Studiile au arătat că probioticele administrate înaintea şi în timpul tratamentului cu antibiotice scade riscul apariţiei scaunelor moi, atât la adulţi cât şi la copii.

De asemenea, probioticele sunt benefice şi în "diareea călătorului". Aceasta apare în timpul călătoriilor datorită alimentelor şi apei contaminate.

Un studiu apărut în aprilie 2007 în "Medical News Today" relevă faptul că tratamentul zilnic cu probiotice poate diminua apariţia constipaţiei, mai ales atunci când sunt combinate cu fibre solubile.

Tractul urogenital: Probioticele sunt benefice şi în menţinerea sănătăţii tractului urogenital. La fel ca şi tractul intestinal, tractul urogenital este un ecosistem bine echilibrat. Acest echilibru poate fi perturbat de acţiunea unor substante precum antibioticele, anticoncepţionalele. Tratamentul cu probiotice reface microflora bacteriană. Probioticele pot avea, de asemenea, un rol deosebit de important în sănătatea femeilor însărcinate, acestea fiind administrate, de cele mai multe ori, sub forma supozitoarelor vaginale.

Alergii: studiile au arătat că Lactobacillus Rhamnosus reduce incidenţa apariţiei eczemelor atopice la copii nou-născuţi.

Sistem imunitar: una din principalele funcţii ale probioticelor este accea de a stimula sistemul imunitar. Consumul alimentelor bogate în probiotice şi menţinerea florei intestinale benefice, ajută la menţinerea sistemului imunitar şi la absorbţia nutrienţilor.

Sfatul specialistului
Benebian - Complex modern de probiotice

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)